Turvallisuutta ja seurantaa eri ympäristöihin

Osaava Alert turvatuotteet täydentävät ja laajentavat Osaava-viestintäjärjestelmän käyttöä kaikilla toimialoilla, joissa henkilöturvallisuudesta huolehtiminen ja seuranta on osa päivittäistä työtä.

turvapainikkeet hälytyspainikkeet sisätilapaikannus

Turvapainikkeet ja hälytyspainikkeet

Osaava Alert turva- ja hälytyspainikkeet soveltuvat kaikille toimialoille. Ne toimivat hälytys- ja hätäpainikkeina potilastyössä hoitohenkilökunnalla, kaupan alalla, yksin työskentelevien turvana sekä teollisuudessa tehdasolosuhteissa työskentelevien henkilökohtaisena hälyttimenä.

Helposti mukana kannettava ja langattomasti toimiva painike lisää työturvallisuutta sekä työhyvinvointia. Painikkeet sopivat myös työpistetyöskentelyyn aloilla, joissa on esimerkiksi riski väkivallan uhalle.

Turva- ja hälytyspainikkeet liitetään aina Osaava-viestintäjärjestelmään, jolloin hälytykset saadaan välitettyä moniportaisesti ja -kanavaisesti. Ratkaisut ovat käytössä etenkin sosiaali- ja terveysalalla, oppilaitoksissa, teollisuudessa, kaupan alalla sekä energia-alalla. Kaikilla Osaava Alert turvatuotteilla on CE-hyväksyntä.

Turvapainike B10

Liikkeen ja tilan seurantaan sekä henkilökohtainen turvapainike hätäpainike älykäs lataus värinävaste sisätilapaikannus vesi- ja pölytiivis

Lue lisää

Hälytyspainike C10

Yhdistää seuranta mahdollisuuden ja henkilökohtaisen hätäpainikkeen

hätäpainike
RFID-tunniste
henkilökortin kokoinen
sisätilapaikannus
vesi- ja pölytiivis

Lue lisää

Sisätilapaikannus

Sisätilapaikannuksen avulla hälytys paikannetaan tarkasti isoillakin alueilla. Sisätilapaikannus toimii yhdessä turva- ja hälytyspainikkeiden kanssa, jolloin ne toimivat samassa verkossa tietoturvallisesti ja tehokkaasti.

Paikantava hälytysjärjestelmä voidaan ottaa käyttöön haastavissakin ympäristöissä. Esimerkiksi päällekarkaustilanteet  vaativat paikantuvan hälytyksen. Samoin erilaisten onnettomuustilanteiden hoitaminen toimii sitä paremmin mitä nopeammin tieto niistä on saatu kulkemaan organisaatiossa. Osaava Alertin avulla hälytykset voidaan välittää tarvittaessa myös ulkoisille sidosryhmille, kuten vartioimisliikkeelle tai turvallisuusviranomaisille.

Paikantava
tukiasema G1

optimoitu Osaava Alert
turvallinen tiedonsiirto
WPA 2.0 -yrityssalaus

Lue lisää

Ota yhteyttä

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.

Contact Form FI