Hälytyspainike Osaava Alert C10 parantaa asiakas- ja henkilöturvallisuutta. Hälytyspainiketta voidaan käyttää myös sisätiloissa vierailijoiden tai työntekijöiden kannettavana hälytyspainikkeena. Langattomasti toimiva painike hyödyntää sisätilapaikannusta paikantaakseen painalluksen sijainnin.

toiminta-alue 100 m
Bluetooth® 5.0 -piirisarja (nRF52)
hätäpainike
mukana kiihtyvyysanturi
RFID (NFC) saatavissa

 

Paikantavan hälytyspainikkeen C10 ominaisuudet

Tee hätäilmoitus nappia painamalla

Hätätilanteessa hälytyspainikkeen painallus välittää nopeasti tiedon sijainnista BLE-sisäpaikannustekniikan avulla. Samaan aikaan hälytyksen saanut henkilöstö ja esimerkiksi hoitajat pystyvät reagoimaan tilanteeseen nopeasti ja aloittamaan toimet.

Paranna työturvallisuutta

Hälytyspainike on edullinen ja helppo ottaa käyttöön isoillekin henkilömäärille.  Hälytyspainike parantaa ihmisten turvallisuutta.

Useita käyttötapoja

Korttimainen muoto antavat enemmän vaihtoehtoja hälytyspainikkeen käyttöön sekä kiinnittämiseen erilaisissa käyttökohteissa. Osaava Alert hälytyspainike voidaan esimerkiksi kiinnittää tavaraomaisuuteen liimaamalla.

Jopa 100 metrin kantama

Pitkä kantama mahdollistaa erilaiset käyttötarkoitukset Osaava Alert hälytyspainikkeella. Lisäksi se alentaa käyttöönottokustannuksia.

Veden- ja pölynkestävä

Hälytyspainikkeen tiiviysluokka lP66 takaa vesi- ja pölytiiviyden.

Mitat

Malli: Osaava Alert C10

Koko: 85,5 × 54 × 4,5 mm

Paino: 18,5 g 

Pariston käyttöikä: jopa 3 vuotta

Ota yhteyttä

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.

Contact Form FI