Osaava App Oy osti Avack Oy:n Alert liiketoiminnan

2.9.2021

Toisinaan kilpailija tekee hyvää tuotekehitystä ja sitten sitä kilpaillaan vuosia. Molemmat tekevät hyvää ja molemmat oppivat toisiltaan, mutta entäpäs jos?

Miksi tapella, kun voi tehdä yhteistyötä?

Osaava App Oy on ostanut Avack Oy:ltä Alert-liiketoiminnon. Jotta ei tarvitsisi kilpailla, vaan kehittää yhdessä.

Osaava App Oy:n toimitusjohtaja Janne Murtomäki kommentoi asiaa virallisemmin:

Avack Oy:n liiketoimintakauppa on osa Osaava App Oy:n kasvustrategiaa ja uskon pystyvämme yhdessä palvelemaan yhteisiä asiakkaita entistä paremmin

CERC (crisis, emergency and risk situation communications) -alustojen kilpailu on yhä globaalimpaa. Suomessa toimijoita on ollut joitakin ja edelleen kotimaisia toimijoita jää useampia markkinoille.

Liiketoimintakaupan tavoitteena on mahdollistaa yhä toimivampi kokonaisuus, joka vastaa globaaleihin haasteisiin asiakasystävällisellä otteella.

Osaavan asiakaslupaus on yksinkertaisuudessaan se, että kaikille asiakkaille kuuluu aina uusin versio alustasta ilman lisäveloituksia. Alert-käyttäjät siirretään suunnitelmallisesti osaksi Osaavan palvelinympäristöä, joka toimii korkean turvallisuuden konesalissa.

Haluamme toivottaa Ville Kulmalan tervetulleeksi Osaavan tiimiin jäseneksi. Osaavia osaajia ei ole koskaan liikaa

Alert:n parissa on huikeaa osaamista ja Kulmala saatiin mukaan Osaavan perheeseen. Eli Alert:n asiakkaiden ei ole pakko edes oppia uuden kontaktihenkilön nimeä, sama tyyppi pysyy, firman nimi vaihtuu.

Mutta koska Osaava haluaa kehittyä, tulemme tapaamaan tiimillä kaikki Alert:n asiakkaat. Eli kannattaa jo nyt varautua, että meidän Jarkko tulee olemaan yhteydessä.

Lisätiedot
Janne Murtomäki
janne.murtomaki@osaava.fi
0400742358

UKK

Ostitte sitten kilpailijan pois markkinoilta ja heikennätte kaikkien asemaa?

Juu, seuraavaksi vallataan maailma ja ostetaan kaikki pois markkinoilta

Otatteko te tämän tosissanne?

Kyllä, mutta koska aihe on vakava, siitä voi viestiä kevyesti

Mitä käy Avack:lle?

Osaava App Oy osti Avack Oy:ltä osan sen liiketoiminnoista, joiden laadukkuus oli tiedossa ja yhteinen halu kehittää kokonaisuutta olemassa

Hyötyykö asiakas?

Alert:n parissa on todella hyviä asiakkuuksia, joiden kohdalla halutaan palvelutasoa vain kehittää yhä paremmaksi, että pitkäkestoinen tekeminen saa jatkoa

Mitä tapahtuu Alert-ohjelmistolle?

Ajan kanssa kaikki toiminnot siirretään Osaavan ohjelmistoon. Miksi kehittää kahta, kun voi tehdä yhden erinomaisen ratkaisun? Alert-ohjelmiston käyttäjät saavat rauhassa käyttää ohjelmistoa ja saavat vaihtaa uudistettuun Osaavaan siten halutessaan.

Osaavahan on kalliimpi!?

Joissain tilanteissa Osaava on kalliimpi. Osaava tulee jatkossakin pitämään selkeän hinnoittelunsa. Kokonaisuuden tavoitteena on vakiinnuttaa hinnoittelu sellaiseksi, että se ei ole kiinni tarjouksista, alennuksista tai tuttavuudesta. Osaavan periaate on ollut ja tulee olemaan se, että hinnoittelu on vakioitu. Alert:n asiakkaat saavat valita siirtyvätkö käyttämään laajennettua Osaavan ohjelmistoa, jonka hinnoittelu saattaa poiketa Alert:sta.