Osaavan uusi ilme

11.3.2021

Osaavan uusi graafinen ilme jalkautuu maaliskuun aikana. Halusimme nettisivujemme näyttävän enemmän itseltämme. Turva-ala kehittyy ja on yhä avoimempaa ja globaalimpaa. Osaava on ja pysyy avainlipun saaneena kotimaisena yhtiönä, mutta kehitämme toimintojamme yhä monipuolisempaan suuntaan.

Saimme juuri julkaistua myös päivityksen (liitetiedostot chat:n yhteyteen), jota useat olivat kyselleet.

Kuten lupauksemme on ollut, kaikki saavat uudet ominaisuudet käyttöönsä samalla lisenssimaksulla. Se on moderni tapa pitää huolta siitä, että asiakkaat saavat parasta mahdollista palvelua automaattisesti.

Osaava kehittyy myös asiantuntijaorganisaationa. Tarjoamme jatkossa ilmaisia webinaareja turvallisuuteen liittyvistä aiheista. Nämä webinaarit ovat looginen jatkumo sille työlle, mitä olemme aloittaneet blogissamme, jonka lukijamäärät ovat myös kasvaneet mukavasti vuoden aikana.

Osaava sai uuden tyylin. Se vastaa nyt enemmän sitä, mitä me teemme ja millaisia me olemme. Rakennamme viestintäteknologioiden ja turvallisuuden välille siltoja, jotta informaatio voi kulkea sujuvasti ja luotettavasti kriisitilanteissa.